Hoe kunt u financieel meehelpen?

Steun Tanzatoto en help dove kinderen in Tanzania aan een menswaardige toekomst. Die toekomst begint bij het vermogen om met anderen te communiceren. Daarom leert Tanzatoto dove kinderen en hun ouders om met elkaar te communiceren.

Uw hulp is onmisbaar om het werk van Tanzatoto mogelijk te maken. Want Tanzatoto is volledig afhankelijk van giften.

Voor € 5,- betaalt u een communicatiesetje voor een doof kind. Dit bevat een klein schoolbordje (leitje) met krijt, een boekje met 25 basisgebaren en tekeningen, een schrift met een potlood en gum. Hiermee geeft u een doof kind de eerste mogelijkheden om met zijn omgeving in contact te komen.

Voor € 15,-. per maand verzorgt u de opleiding van een gezin met een doof kind. De opleiding duurt 3 jaar en na afloop beheerst het gezin ongeveer 600 gebaren waarmee men in alledaagse situaties met elkaar kan communiceren.

Voor € 25,- betaalt u een gebarenboek dat gedurende de cursus en daarna thuis door het gezin wordt gebruikt.

Voor €1750 sponsort u een jaarlijks seminar waar plm. honderd ouders van dove kinderen, op verschillende niveaus van beginner tot gevorderd worden bijgeschoold in de communicatie met hun kind. Dit seminar wordt ondersteund door de lokale oudervereniging en draagt bij aan het uitwisselen en vergroten van de onderlinge expertise. Voor de docenten van de scholen is het seminar een vast moment in het jaar om samen te werken aan borging en vergroting van hun eigen expertise.

Voor €100 steunt u een maandelijkse bijeenkomst op één van de scholen waar ouders worden getraind in de ondersteuning van de communicatie met hun kind.

ANBI status

Tanzatoto heeft een ANBI status, dit houdt in dat uw gift aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen.

Overboeking
De beste manier om een gift te doen, is met behulp van een overboekingsformulier. Gebruik hiervoor de overschrijvingskaarten die u van de (Post)bank heeft gekregen. U maakt uw donatie over op:

IBAN: NL65INGB 0009 3475 16
BIC: PSTBNL21
ten name van Stichting Tanzatoto in Heemstede